Rott Regnskap og Rådgivning søker kvalitetsansvarlig!

Hos Rott Regnskap og Rådgivning i Stavanger er vi på utkikk etter en drivkraftig kvalitetsansvarlig som har en stor interesse for regnskap og ønsker å bidra til suksess gjennom kvalitetsarbeid sammen med våre dyktige kollegaer. Her er samarbeid nøkkelen til å skape ekte merverdi, og vi setter kundens behov og suksess i sentrum av alt vi gjør.
I denne rollen vil du få ansvar for å lede vårt kvalitetsinitiativ, sikre at regnskapsarbeidet holder høy standard og er i samsvar med gjeldende lover og regler. Du vil arbeide tett med et team som deler kunnskap og drar nytte av hverandres styrker for å levere de beste resultatene til våre kunder.
Utvalgte arbeidsoppgaver for deg som kvalitetsansvarlig:
  1. Utvikle og overvåke kvalitetssikringssystemer og sørge for at regnskapsarbeid utføres i samsvar med gjeldende lover og regler.
  2. Oppdragsansvar for egne og andres kunder
  3. Årsavslutning/Årsoppgjør
  4. Fungere som rådgiver for både interne team og kunder, veilede og tilby løsninger på komplekse regnskapsmessige utfordringer.
  5. Gjennomføre interne revisjoner og kvalitetskontroller for å sikre etterlevelse av prosedyrer og standarder.
  6. Oppdatere og vedlikeholde dokumentasjonsmaler og rutinebeskrivelser.

  Fordeler & utviklingsmuligheter

  Personlig utvikling

  Hos Rott Regnskap legger vi stor vekt på den personlige utviklingen til våre ansatte. Gjennom eksempelvis kurs, seminarer og interne fagdager, får du muligheten til å forme din karrierevei og nå dine mål.

  Kompetanseheving

  Kompetanseheving står i sentrum av vår bedriftskultur. Rott Regnskap investerer i kontinuerlig opplæring og sertifiseringsprogrammer for å sikre at våre ansatte alltid er oppdaterte på de nyeste trender og beste praksiser innen regnskap og finans.

  Betingelser du vil trives med.

  Vi i Rott forstår viktigheten av en balansert arbeidshverdag. Derfor tilbyr vi lønns- og pensjonsbetingelser du vil være godt fornøyd med, fleksible arbeidstidsordninger, og mulighet for delvis hjemmekontor. Vårt mål er å skape et arbeidsmiljø der du ikke bare lykkes profesjonelt, men også trives personlig.

  Lunsj fra Pedersgadå❤️

  Er du glad i god mat, så er det få, om noen, plasseringer i Stavanger-regionen som slår kontorer midt i Pedersgadå. Med kjøkken fra alle verdens hjørner, restauranter i verdensklasse, og noe for enhver smak, er mulighetene suverene for å sikre seg en herlig lunsj!

  Helseforsikring

  Din helse og velvære er prioritert hos Rott Regnskap. Alle våre ansatte nyter godt av en omfattende helseforsikring som dekker alt fra rutinemessige legebesøk til spesialistbehandling. Vi tror at et sunt team er et produktivt team.

  Utlandstur

  Vi tror på å belønne våre ansatte for deres harde arbeid og dedikasjon. Hvert år forsøker Rott Regnskap å få til en utenlandstur for hele teamet, med gøyale sosiale aktiviteter. 

  Vi tror du besitter følgende egenskaper & kvalifikasjoner:
   1. Du er statsautorisert revisor eller statsautorisert regnskapsfører.

   2. Du har sterke analytisk evner og detaljorientering.
   3. Du har erfaring med kvalitetsstyring og interne kontroller i regnskapssektoren.
   4. Du har utmerkede kommunikasjons- og samarbeidsevner.
   5. Du evner å jobbe selvstendig og ta initiativ til forbedringer.
   Vi ser etter deg som ikke bare har faglig tyngde, men som også deler våre verdier og kan bidra til et positivt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø. Hos oss vil du finne en kultur hos oss som verdsetter din lidenskap og ambisjon. Vi tilbyr gode betingelser, personlig og faglig utvikling, og en arbeidsplass hvor du vil trives både profesjonelt og personlig. Våre kollegaers behov og trivsel er essensielt, og vi har et sterkt fokus på å legge tilrette for god faglig utvikling innen ønskede fokusområder. 
   Er du klar for å ta en sentral rolle i et selskap som legger til rette for smarte løsninger og sunn drift for våre kunder?

   Meld din interesse til stillingen