Fra studentliv via internship til fast jobb – Bli kjent med Julie!

Julie, en tredjeårsstudent innen økonomi og administrasjon ved Universitetet i Stavanger, deler med oss sin reise fra studentlivet til en praktikantstilling hos Rott Regnskap og Rådgivning. «Jeg oppdaget Rott gjennom et praksisfag, og etter en samtale med Håvard, visste jeg at dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg,» sier Julie. Hun var spesielt tiltrukket av utfordringen og muligheten til å være den første praktikanten i firmaet.

Julie forklarer hvordan den praktiske erfaringen har gitt hennes studier en ny dimensjon: «Å kunne anvende teorien i praksis har virkelig akselerert min læring og gjort studiene mye mer motiverende.»

Studier og praktisk erfaring

«Det å veksle mellom studier og praktisk arbeid har vært enklere enn jeg trodde, takket være Rotts fleksibilitet,» reflekterer Julie. Hun beskriver hvordan tilretteleggingen fra Rotts side har gjort det mulig å kombinere full studieprogresjon med verdifull arbeidserfaring.

Arbeidsmiljø og kultur

Om arbeidsmiljøet sier Julie, «Fra første stund ble jeg møtt med en åpen og inkluderende holdning. Det gjorde overgangen til en ny arbeidsplass mye lettere.» Hun legger til at lunsjpausene har vært en gylden anledning til å knytte bånd med kollegaer og føle seg som en del av teamet.

Læring og utvikling

«Når det kommer til faglig utvikling, har Rott virkelig satt standarden med sine kurspakker som er direkte relevant for mine studier,» forklarer Julie. Hun forteller videre om hvordan hennes akademiske prestasjoner har bedret seg etter at hun startet hos Rott, et resultat av den praktiske forståelsen og støtten hun har mottatt fra teamet.

 

Fordeler & utviklingsmuligheter

Personlig utvikling

Hos Rott Regnskap legger vi stor vekt på den personlige utviklingen til våre ansatte. Gjennom eksempelvis kurs, seminarer og interne fagdager, får du muligheten til å forme din karrierevei og nå dine mål.

Kompetanseheving

Kompetanseheving står i sentrum av vår bedriftskultur. Rott Regnskap investerer i kontinuerlig opplæring og sertifiseringsprogrammer for å sikre at våre ansatte alltid er oppdaterte på de nyeste trender og beste praksiser innen regnskap og finans.

Betingelser du vil trives med.

Vi i Rott forstår viktigheten av en balansert arbeidshverdag. Derfor tilbyr vi lønns- og pensjonsbetingelser du vil være godt fornøyd med, fleksible arbeidstidsordninger, og mulighet for delvis hjemmekontor. Vårt mål er å skape et arbeidsmiljø der du ikke bare lykkes profesjonelt, men også trives personlig.

Lunsj fra Pedersgadå❤️

Er du glad i god mat, så er det få, om noen, plasseringer i Stavanger-regionen som slår kontorer midt i Pedersgadå. Med kjøkken fra alle verdens hjørner, restauranter i verdensklasse, og noe for enhver smak, er mulighetene suverene for å sikre seg en herlig lunsj!

Helseforsikring

Din helse og velvære er prioritert hos Rott Regnskap. Alle våre ansatte nyter godt av en omfattende helseforsikring som dekker alt fra rutinemessige legebesøk til spesialistbehandling. Vi tror at et sunt team er et produktivt team.

Utlandstur

Vi tror på å belønne våre ansatte for deres harde arbeid og dedikasjon. Hvert år forsøker Rott Regnskap å få til en utenlandstur for hele teamet, hvor vi kombinerer faglig utvikling med sosiale aktiviteter. 

Fremtiden og Karriereveier

Julies tid hos Rott Regnskap og Rådgivning har vært en investering med umiddelbar avkastning. «Da tilbudet om fast stilling kom, ble jeg både stolt og begeistret. Det bekrefter at den innsatsen jeg har lagt ned blir verdsatt,» sier Julie. Dette er en sjelden anerkjennelse for en student som ennå ikke har fullført sin utdanning.

Julie er bevisst på verdien av praktikerfaringen og oppmuntrer andre i hennes situasjon: «Hvis du vurderer praktik, nøl ikke. Kunnskapen og forståelsen du får, er uvurderlig og gjør deg mer forberedt på fremtidige jobber.» Hun understreker at praktik er mer enn bare en CV-forbedrer; det er en fundamental byggestein i den profesjonelle utviklingen.

Når Julie ser tilbake på sin tid som praktikant, står en ting klart frem: «Ansvaret jeg har blitt gitt har ikke bare utfordret meg, men også gitt meg en sterkere tro på mine egne ferdigheter.» Hun reflekterer over hvordan hver nye oppgave og hvert prosjekt har bidratt til hennes vekst, både profesjonelt og personlig.

«Jeg ser virkelig frem til å fortsette på denne veien hos Rott. Det handler ikke bare om jobben, men også om menneskene og miljøet som bidrar til min vekst,» sier Julie entusiastisk. For henne representerer fremtiden hos Rott et landskap fylt med muligheter for å utforske, lære og bidra på meningsfulle måter.

Meld din interesse for en karriere hos Rott Regnskap & Rådgivning!